Stofmundbind Egenskaber

Mundbind er beregnet til at hjælpe med at beskytte dig, og dem omkring dig, mod at inhalere eller sprede bakterier. Som sådan er det vigtigt at vælge et mundbind, der er lavet af et velrenommeret firma, så du kan bære det med tillid, når du er i sociale eller offentlige situationer. Vores udvalg af stofmundbind ser ikke kun godt ud med dit logo, men de er også fyldt med masser af nyttige funktioner.

Flere lags Design

Vores Ultra stofmundbind har en 2-lags opbygning og vores Sky model har en 3-lags opbygning. Disse lag er beregnet til at filtrere partikler som bakterier og dråber, der bærer luftbåren vira, når luften passerer gennem lagene.
Komfortabel pasform

Der er mange lejligheder, hvor du muligvis har brug for dit mundbind i timevis ad gangen. Dette er næsten umuligt, hvis din ansigtsmaske ikke er behagelig. Heldigvis er vores modeller lavet af et blødt stof, der sikrer, at du ikke har lyst at tage det af, når du lige har taget det på. Vores Sky-model har også en ergonomisk næseclip for en sikker og tæt pasformVask og Genbrug

Vores stofmundbind Ultra og Sky er designet til at blive genbrugt. De kan maskinvaskes ved temperaturer op til 60° C. At de kan vaskes og genbruges sikrer også, at den brandede ansigtsmaske ikke smides væk efter kun en eller to anvendelser.

Fleksible Øre Stropper

Vores ansigtsmasker er designet til at passe til alle voksne. Dette er takket være de fleksible ørestropper. Ligesom vores masker er stropperne holdbare og designet til at blive brugt og strakt dagligt, så der er ingen grund til at bekymre sig om for tidlig slitage.

Stort Trykområde

Ultra- og Sky-modellerne har et flot branding-område til dit logo. Vi farvetrykker hvert mundbind med dit ønskede logo, web-adresse og slogan. Du kan læse mere om vores branding proces her. Og du kan også  se vores nyligste Eksempler af andre kunders brandede stofmundbind her
Klar til at få et Tilbud?

Gå blot til vores hurtige tilbudsformular øverst på denne side. Vi sender dig derefter vores seneste priser og de prøver, du vil se, inden du afgiver din ordre.