Hej, Vi er Alto mundbind...

Vi er eksperter i specialfremstillede Stofmundbind and Ansigtsskærme med logo. Vi kan trykke og levere dine varer på kun 10 hverdage, og vores mindste ordremængde er kun 25 enheder. Vores sortiment af modeller har alle et flot branding-område til dit logo, webadresse eller slogan.

Hold af Specialister

Vores mange dedikerede medarbejdere står klar til at hjælpe dig hvert trin på vejen. Vores account managere guider dig gennem de forskellige modeller og hjælper dig med at vælge en stil og farve, der matcher dine brandretningslinjer. Når modellen er valgt, opretter vi en gratis 'grafisk opsætning PDF', der viser dit logo på den valgte model. Når det er godkendt, overleverer vi til vores specialiserede brandingteam for at trykke dine ansigtsmasker eller ansigtsskærme i henhold til den grafiske opsætning.


Muigheder for branding

Vores erfarne medarbejdere vil præcist mærke hvert stofmundbind eller ansigtsskærm efter dine nøjagtige retningslinjer. Branding-operationen er en proces i flere trin, der gennemgår flere faser af kvalitetskontrol, inden vi pakker dine varer til levering. Du kan
læse mere om branding processen her.Miljøet

Vi er en miljøbevidst virksomhed, og vi gør meget for at begrænse vores CO2-fodaftryk og spare energi, hvor det er muligt. Vi har den samme tilgang til vores emballage og ser altid på alternative måder at pakke og distribuere dine produkter på. Dette inkluderer brug af genbrugsemballage, hvor det er muligt.
Vil du have mere information?

Du kan kontakte os her for at få svar på dine spørgsmål. Vi kontakter dig indenfor 15 minutter i normal åbningstid.