Fordele ved Stofmundbind

Vi har set mundbind blive allestedsnærværende i vores lokale samfund, og det er med god grund; det er videnskabeligt bevist, at brug af mundbind hjælper med at forhindre spredning af smitsomme vira som f.eks. Covid-19. Derfor har så mange regeringer rundt om i verden gjort det obligatorisk at bære mundbind i offentlige rum.

Hjælp til at beskytte dig selv og andre

Mundbind kan ikke kun hjælpe med at beskytte bæreren mod potentielle vira, de kan også hjælpe med at beskytte dem omkring dig. Det skyldes, at de kan reducere mængden af ​​potentielt virusbærende dråber, som du kan sprede til dem omkring dig via hverdags ting som f.eks. At tale med nogen i en butik eller et supermarked.
Selvtillids Boost

Når du ser nyhederne, kan du blive tilgivet for aldrig at have lyst til at træde ud af din hoveddør igen. Men at bære et mundbind kan give dig selvtillid nok, til  i det mindste at gøre en brøkdel af de ting du gjorde, før Covid-19 kom ind i vores liv. Det er vigtigt at bemærke, at bære mundbind og udføre anden social distancering og hygiejnepraksis ikke giver dig fuldstændig beskyttelse mod Covid-19. Imidlertid er det påvist, at udførelse af disse foranstaltninger ud over korrekt brug af en maske kan bidrage til at reducere risikoen for eksponering for skadelige vira.

Mundbind med Logo

Brandede ansigtsmasker promoverer ikke kun din virksomhed, men de afspejler også dine virksomheds socialt bevidste værdier. Vi beskæftiger os med tusinder af virksomheder, der ønsker at levere tilpassede ansigtsmasker til deres medarbejdere, kunder og andre interessenter. Virksomheder kan bestille deres ansigtsmasker engros, og vi kan levere inden for 8 hverdage. Du kan
se vores udvalg af Stofmundbind med logo eller du kan læse igennem vores side, Egenskaber for mundbind som vi skriver om her.Priser for Stofmundbind med logo

Hvis du er interesseret i tilpassede stofmundbind med logo, kan du udfylde vores hurtige tilbudsformular øverst på denne side. Vi kan derefter sende dig vores seneste priser og branding-oplysninger.