Ofte stillede spørgsmål om Stofmundbind

Vi håber du finder vores ofte stilled spørgsmål behjælpelig. Kontakt os gerne hvis du har nogen andre spørgsmål som ikke besvares her. Du kan kontakte os her eller via Få et tilbud knappen ovenfor.

Vil et stofmundbind beskytte mig fra Covid-19?

Det er videnskabeligt bevist at bære mundbind hjælper til at reducere spredningen af Covid-19.

Hvordan kan stofmundbind reducere spredning af Covid-19?

Ansigtsmasker fungerer som en barriere mellem dig og dem omkring dig. Denne barriere hjælper med at forhindre potentielt skadelige virusdråber, der når folk i din nærhed, når du taler eller hoster. En vellavet ansigtsmaske skal indeholde mere end et lag beskyttende materiale som vores Sky og Ultra modeller. Mere basale mundbind kan indeholde færre lag men kan stadig hjælpe dig med at  leve op til lokale anbefalinger, om brug af mundbind.

Hvornår bør jeg bære stofmundbind?

Hvert land har lidt forskellige love og regler omkring brug af mundbind. Men i de fleste tilfælde overalt i verden tilrådes det at bære en ansigtsmaske i offentlige situationer som offentlig transport, indkøbscentre eller generelle områder, hvor der er mennesker omkring dig.

Hvordan tager jeg et stofmundbind rigtigt på?

Dette lyder måske simpelt nok, men der er trin, du skal tage for at sikre, at du tager din ansigtsmaske på den rigtige måde.
Til at begynde med skal du vaske dine hænder grundigt i mindst 20 sekunder. Når dine hænder er tørre, skal du først sætte mundbindet på og derefter fastgøre ørestropperne bag dine ører, så du får en behagelig og sikker pasform omkring næse og mund.

Kan jeg vaske og genbruge mit stofmundbind?

Vores udvalg af stofmundbind kan vaskes i temperaturer op til 60° C og genbruges igen når tørre. Imidlertid kan nogle andre mærker eller typer ansigtsmaske ikke vaskes og genbruges, så det tilrådes at kontakte leverandøren.
  

Hvilken type stofmundbind bør jeg bruge

Et stofmundbind er ofte den mest bekvemme mulighed, der anbefales en model som indeholder mere end et lag materiale, som vores Sky and Ultra modeller. Hvert lag er en ekstra beskyttelse af dig og dine omgivelser.